Informatie & contact

De Groot Promoot

De Groot Promoot is in oktober 2014 opgericht door Michael de Groot. Drijfveer is om mensen te helpen met hun professionele communicatie.  Er is veel winst te behalen met zorgvuldige en op het doel afgestemde communicatie. Dus: weg met verwarrende formuleringen, onbegrijpelijk jargon, veronderstelde kennis van zaken en die labyrinten van websites.

Sinds oktober 2014 werkt De Groot Promoot voor diverse kleine en grote opdrachtgevers. De naam is een combinatie van de eigennaam met het werkwoord promoten (de verkoop bevorderen), alsook met het voorzetsel pro (voor) en het Franse mot (woord). De Groot zegt het met woorden, helder en doeltreffend.

 

Michael de Groot, geboren (1956) en getogen in Den Haag, studeerde Muziekwetenschap aan de rijksuniversiteit van Utrecht. Nadien werkzaam als freelance journalist en in verschillende functies bij onder andere Openbaar Kunstbezit, Vredenburg Utrecht, Muziekcentrum Frits Philips (Eindhoven), Soeterijn (Amsterdam), Driek Verdonk Graphic Services, BenF Kantoorservice en het Residentie Orkest. Was webmaster en marketing/communicatiemedewerker bij het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. 

Contact & zakelijke informatie

De Groot Promoot 

Glasheldere en doeltreffende communicatie

Michael de Groot

Egelinglaan 14

3705 TC  Zeist

     06-123 80 736

     degrootpromoot@gmail.com 

 

BTW    94135022B02  

KvK    61678937 

Bank    Triodos Bank NV

Iban  NL96 TRIO 0198 0028 58

Contactformulier

Uw bericht us verstuurd!