Dienstverlening & werkwijze

De Groot Promoot:
  • Ondersteunt op het gebied van communicatie en marketing. Schrijft en redigeert teksten voor uw interne of externe communicatie, zoals brochures, folders, advertenties en online-content;

  • Bemiddelt en helpt desgewenst bij aansluitende werkzaamheden op het gebied van webdesign, grafische vormgeving en drukwerk. 

  • Is ondernemers en organisaties in verschillende sectoren van dienst. Winkeliers, kleine zelfstandigen, starters, ervaren dienstverleners en culturele ondernemers: daar waar de behoefte groot en het welslagen van levensbelang is.

Werkwijze

Met mijn bureau streef ik naar eenvoudig en betaalbaar maatwerk. Signalen uit de markt beluister ik kritisch en aandachtig. Een kleine ondernemer is niet geholpen met een peperduur marketingplan, wel met pragmatische oplossingen. De consument heeft misschien wel behoefte aan mínder in plaats van meer informatie, to the point en overzichtelijk. Communicatie moet een verademing zijn - geen plaag - en blinken in eenvoud.   

 

Voor aanvullende diensten en expertise zoek ik vooral de samenwerking met lokale dienstverleners, andere kleine zelfstandigen en toeleveranciers. Goed voor de werkgelegenheid, flexibel en betaalbaar.